17/11/2016

Nieuws

EXALTIS: NIEUWE GENERATIE INTEGRALEN

exaltis2014

Het gamma integralen EXALTIS wordt dit jaar opgesmukt met een volledig nieuw gezicht dat zowel esthetisch als aerodynamisch is, maar de gouden regel van CHAUSSON, de filosofie van de juiste prijs, niet verandert.
Het resultaat is een gamma goed uitgeruste integralen, met veel design, tegen een ongelooflijk redelijke prijs.
Deze nieuwe generatie wordt vergezeld door de komst van een nieuw model, de EXALTIS 6018, die op minder dan 7m een gedecentraliseerd centraal bed en een aparte douche biedt vanaf de verminderde prijs van slechts € 58.490 inclusief btw.
Hij is beschikbaar in 2 kleuren voor het meubilair en 6 verschillende stoffen.

 


SWEET: NOOIT GEZIENE INNOVATIES

sweet_2014

Nooit gezien in een camper: na het BUS-systeem (Bike Up System) waarmee u uw fietsen verticaal kunt opbergen, stellen we EASY CHEF voor: de geïntregreerde buitenkeuken met barbecue. Voor een simpel ontbijt in de buitenlucht of een echte gezellige maaltijd met vlees of groenten op de gril: open de EASYCHEF en word in enkele seconden een meesterchef. Simpel, doeltreffend, geniaal en…standaard meegeleverd!

Maar de innovatie stopt daar niet en ontpopt zich tot een ware revolutie met het PANORAMIC SYSTEM: met een enkele schakelaar kunt u met het PANORAMIC SYTEM het salon openen en een prachtig panoramisch zicht krijgen op de horizon zonder u van uw stoel te bewegen.

Dat moet absoluut gezien worden!